Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Τεχνική Εταιρεία Μελετών και Κατασκευών Άρης Μπόικος & Σ.Ι.Α. Ο.Ε. είναι ένας οργανισμός που αναπτύσσεται δυναμικά και εξελίσσεται διαρκώς με εξειδίκευση στην ανέγερση πολυώροφων οικοδομών, επαγγελματικών κτιρίων και ανεξάρτητων κατοικιών.

Το 2004 o Αριστείδης Μπόικος ιδρύει την «Άρης Μπόικος και Σια Ο.Ε» με τον διακριτικό τίτλο Α.Ν.Ε.ΚΑΤ Ο.Ε. κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στα βόρεια προάστια και επικεντρώνεται σε έργα κατασκευής κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, με το σύστημα αγοράς οικοπέδων, βασικά με ιδία κεφάλαια και δευτερευόντως με το σύστημα αντιπαροχής  καθώς και στην κατασκευή ιδιωτικών έργων (κατοικίες, βιομηχανικά κτίρια, γραφεία, κτίρια εκπαίδευσης).

Ο Άρης Ν. Μπόικος αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1982  με πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού, διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο που ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα.  Έκτοτε παρέχει υπηρεσίες μελέτης και επίβλεψης σε όλους τους τομείς των  αρχιτεκτονικών έργων, προσφέροντας έργα  υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η εταιρεία έχει κατασκευάσει πλέον έναν εξέχοντα αριθμό οικοδομικών έργων οικιστικού χαρακτήρα, αλλά και βιομηχανικά κτίρια και εξοχικές κατοικίες.

Σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει την επιτυχή πορεία της στις κατασκευές, με επικεφαλής  τον ίδιο, και πλαισιωμένη από την επόμενη γενιά, την Αρχιτέκτονα Μηχανικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης Ευαγγελία Μπόικου με ειδίκευση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό και τον Νικόλαο Μπόικο Πολιτικό Μηχανικό του Kingston University, με μεταπτυχιακό τίτλο στην Στατική Μηχανική και τις Αντισεισμικές Κατασκευές από το Surrey University.

Η στελέχωση της Εταιρείας μας με εξειδικευμένο προσωπικό υψηλού επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας και με επιστημονική προσέγγιση των διάφορων προβλημάτων αποδεικνύει την προσήλωσή της στη φιλοσοφία της διαρκούς βελτίωσης και ανόδου. Με μόνιμους συνεργάτες έμπειρους αρχιτέκτονες, επιβλέποντες μηχανικούς καθ’ όλη την διάρκεια της υλοποίησης των κατασκευών  και με άρτια οργανωμένα συνεργεία, με έμπειρους τεχνίτες σε κάθε κλάδο, όλοι, εργαζόμενοι ως μια ομάδα από το σχέδιο και τον προγραμματισμό ως και την υλοποίηση, βρίσκονται στη διάθεση των πελατών μας ώστε να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην εταιρεία μας η έμπνευση και η εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων κατασκευής συναντά την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία, σε μία τριακονταετή διαδρομή που διανύσαμε δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα, με στόχο την κατασκευαστική και λειτουργική αρτιότητα των κτιρίων, πάντα προς όφελος του πελάτη.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας

Η εταιρεία ειδικεύεται σε κατασκευαστικά έργα που είναι κυρίως κατοικίες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, κτίρια γραφείων, καταστημάτων καθώς και βιομηχανιών.Συγκεκριμένα, το βασικό πεδίο εφαρμογής της εταιρείας συνίσταται από τρία διακριτά πεδία:

1.  Νέες οικοδομές:  (Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: Βιοκλιματικών, Παθητικών κατοικιών / Εκπόνηση στατικών: Οπλισμένου Σκυροδέματος, Μεταλλικών, Σύμμεικτων / Κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων: Υδραυλικές εγκαταστάσεις – θερμάνσεις, Συστήματα συναγερμού και φύλαξης από απόσταση, Τηλεφωνικά δίκτυα / υπολογιστών).

Ένας άλλος τομέας απασχόλησης της εταιρείας είναι οι ανακαινίσεις και οι ανακατασκευές προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών αποτελέσματα σε όλους τους πελάτες μας.  Με σεβασμό στο «παλιό και το καινούριο» δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις πάντα με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των ιδιοκτητών

2.  Ανακαινίσεις χώρων: (Επαναδιαμόρφωση και επανασχεδιασμός εσωτερικού χώρου / Στήριξη υπαρχόντων δομικών φορέων / Κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων / Συνολική Μελέτη φωτισμού / Ασύρματή και ενσύρματη εγκατάσταση οικιακών αυτοματισμών / Χτισίματα – επιχρίσματα – δάπεδα – χρωματισμοί / Δομημένη καλωδίωση / Μελέτη εξωτερικών χώρων / ταχύτατη κατασκευή).

3.  Βιομηχανικός Τομέας: (Έργα ειδικού στατικού υπολογισμού / Ηλεκτρομηχανολογικά έργα / Εγκαταστάσεις κίνησης και αυτοματισμών / Βελτίωση ενεργειακών συντελεστών κτιρίου /  Εγκαταστάσεις Η/Ζ / Ασύρματα δίκτυα / Βιομηχανικός φωτισμός / Η εταιρεία μας εφαρμόζει όλους τους σχετικούς κανονισμούς που αφορούν την ασφάλεια, την λειτουργία και την ποιότητα εγκαταστάσεων).

Όλα τα προϊόντα – υλικά που χρησιμοποιούμε καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και φυσικά αυτό σημαίνει ασφάλεια στη χρήση, απρόσκοπτη λειτουργία, μικρό κόστος συντήρησης, μεγάλη διάρκεια ζωής.