Blog

Γιατί να μας προτιμήσετε

ta-erga-mas

Σε όλα τα έργα και τις συναφείς υπηρεσίες της εταιρείας τα χαρακτηριστικά που αδιαφιλονίκητα και χωρίς αποκλίσεις φροντίζουμε υπεύθυνα να ικανοποιούμε είναι:

  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Ποιότητα των κατασκευών  υψηλή, πάντα σε συμμόρφωση με τα κατά περίπτωση  τεχνικά πρότυπα που αφορούν στις δηλούμενες προδιαγραφές. Η ποιότητα εξασφαλίζεται σε όλα τα στοιχεία και τις απόψεις κάθε έργου που είναι: αρχιτεκτονικό σχέδιο/αισθητική, υλικά (πιστοποιημένα μέσα από διαδικασίες ISO 9001 και τεχνικές δοκιμές), εκτέλεση (με όλες τις συμφωνημένες ή και υψηλότερες προδιαγραφές), λειτουργικότητα (η βέλτιστη δυνατή όσον αφορά στην ποιότητα εξοπλισμού και στην εργονομία), άνεση ( μέσα από τις μέριμνες για χωροταξία, εργονομία και αισθητική).
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η Ασφάλεια  είναι, όπως και η ποιότητα, κύριο και αδιαπραγμάτευτο μέλημα της εταιρείας μας. Αφορά στην ασφάλεια του ενοίκου και χρήστη του κτιριακού εξοπλισμού. Η απαίτηση για ασφάλεια  ικανοποιείται πολύπλευρα, τόσο για άμεση πρόληψη από κινδύνους ατυχήματος, όσο και έμμεσα για την απώτερη εξασφάλιση υγιεινής διαβίωσης, που επιτυγχάνεται  από τη φάση του σχεδιασμού με την κατάλληλη αρχιτεκτονική και στατική μελέτη  και επεκτείνεται στην εκτέλεση της κατασκευής και τα χρησιμοποιούμενα υλικά (οικολογικές επιχρίσεις, αποκλεισμός επικίνδυνων – ύποπτων υλικών, κατάλληλο σύστημα αερισμού και εξαερισμού, μέριμνα για βέλτιστη φωτεινότητα – προσανατολισμό των δωματίων κλπ.).Ειδικά κατά τη  φάση του σχεδιασμού λαμβάνονται υπ’ όψη όλα τα πρότυπα και η νομοθεσία που αφορούν στην ασφάλεια κατασκευής ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρης συμμόρφωση με αυτά.
  • ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Η συνέπεια στα έργα μας εκδηλώνεται σταθερά υπό τη μορφή της ικανοποίησης των ακόλουθων σπουδαίων μελημάτων της εταιρείας μας: (Έγκαιρη προσφορά για ανάληψη έργου, Τήρηση όλων των προδιαγραφών και συμφωνημένων απαιτήσεων του πελάτη, Έγκαιρη παράδοση, Πρόθυμη, έγκαιρη και ουσιαστική υποστήριξη μετά την παράδοση).
  • ΕΥΚΟΛΙΕΣ: Σας εγγυούμαστε ότι δε θα βρείτε άλλη νεόδμητη κατοικία στην ίδια περιοχή και με τα ίδια standard κατασκευής σε χαμηλότερη τιμή. Είμαστε τόσο σίγουροι για αυτό, που εάν μας παρουσιάσετε κάποια άλλη φθηνότερη κατοικία με τις ίδιες κατασκευαστικές προδιαγραφές στην ίδια περιοχή, θα σας προσφέρουμε αντίστοιχη τιμή και επιπλέον έκπτωση

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μόνιμα χαρακτηριστικά της γενικευμένης ποιότητας για τα οποία η εταιρεία δεσμεύεται να επιτυγχάνει σταθερά τις προδιαγραφές τους . Για την εξασφάλιση αυτού του ζητούμενου τα χαρακτηριστικά αυτά εξετάζονται και η συμμόρφωσή τους τεκμηριώνεται μέσα από την εφαρμογή του συστήματος ποιότητας της εταιρείας.

Επιπλέον λόγοι για να συνεργαστούμε

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 50% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ!.

Η εταιρεία μας κατανοεί πως στις σημερινές συνθήκες, η έκδοση δανείου μπορεί να είναι δύσκολη. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τα δικά μας πακέτα χρηματοδότησης, έως 50% της αξίας του ακινήτου. Είμαστε από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα που προσφέρει αυτή την υπηρεσία!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Σας εγγυούμαστε ότι δε θα βρείτε άλλη νεόδμητη κατοικία στην ίδια περιοχή και με τα ίδια standard κατασκευής σε χαμηλότερη τιμή. Είμαστε τόσο σίγουροι για αυτό, που εάν μας παρουσιάσετε κάποια άλλη φθηνότερη κατοικία με τις ίδιες κατασκευαστικές προδιαγραφές στην ίδια περιοχή, θα σας προσφέρουμε το διαμέρισμα στην ίδια τιμή και με επιπλέον έκπτωση

ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Η προσπάθεια μας πλέον επικεντρώνεται στο να αναβαθμιζόμαστε με τις ενεργειακές απαιτήσεις του σήμερα και να δίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ενεργειακή βαθμίδα πλησιάζοντας το Ά-ριστο.

Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε πλέον μόνο συστήματα θερμοπρόσοψης, αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης – δροσισμού και ηλιακό για την μείωση των εξόδων της κατοικίας

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ!

Είμαστε πάντα παρόντες για να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο πριν και μετά την αγορά του σπιτιού σας. Δεν καθησυχάζουμε εάν δε σιγουρευτούμε ότι είστε 100% ικανοποιημένοι με το service μας και την ποιότητα των κατοικιών μας. Για ό,τι ερώτηση ή πρόβλημα έχετε θα μας βρείτε στο πλάι σας!

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Προσφέρουμε εγγύηση 2 ετών πλήρης κάλυψης και 5 χρόνια καλή λειτουργίας.